Предна В момента Следва
ARMIN VAN BUUREN, SHARON DEN ADEL IN AND OUT OF LOVE

Power news

Онлайн база данни за строителство на сгради с потребление на енергия, близко до 0

Онлайн база данни за строителство на сгради с потребление на енергия, близко до 0

Вече е достъпна за разглеждане онлайн база данни за строителство на сгради с потребление на енергия, близко до 0. Там можете да се запознаете с общите познания на различни Европейски региони по този въпрос.

Адресът на платформата е следният:

www.passregsos.passiv.de

 

Тази онлайн база данни е един от резултатите по проект PassREg, финансиран от ЕС, който популяризира концепцията на Пасивна Къща и възобновяемите енергийни източници. Благодарение на отворения характер на базата данни, всеки потребител може да допринесе с нова информация в сферата на почти нулево енергийното строителство.

Базата данни съдържа вдъхновяващи примери и съответните решения по теми, свързани с регионалното разпространение на този нов акцент в строителството. Информацията е насочена към всички заинтересовани в тази област: проектанти, предприемачи, обучители, доставчици и политици. Всеки може да открие голям брой интересни статии. Базата данни е структурирана като Уикипедия и се очаква да продължава да нараства. Специалисти от строителния сектор могат да въведат допълнителна информация или изцяло нови статии за опита им, които ще допринесат към преминаване към ниско-емисионно общество.

Името ‘PassREg – Solutions Open Source (SOS)’ (PassREg – Отворен източник на решения ) се свързва с Европейския проект PassREg, който цели да стимулира (почти) нулево енергийно строителство и реконструкция. Също така, името подчертава отворения характер на уебсайта. Той е мултиезичен, с цел да направи информацията достъпна във всички региони. Към момента 14-те PassREg партньора, сред които е и Община Бургас, изготвят статии на немски, хърватски, български, френски, холандски и латвийски език, паралелно с английските версии.
 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация