Предна В момента Следва
MARI FERRARI MARIA MARIA (FEAT. MISS MARY)

Power news

Окръжен съд – Бургас увеличи съдебния си състав с двама нови младши съдии и един районен съдия

Окръжен съд – Бургас увеличи съдебния си състав с двама нови младши съдии и един районен съдия

Двама нови младши съдии встъпиха в длъжност в Окръжен съд – Бургас, днес. 
         Сияна Димитрова е завършила „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски през 2011 г., а преди това Гимназия с преподаване на немски език „Гьоте“, в родния си град Бургас. Младшият съдия бе част от отбора на Националния институт по правосъдие и представи България, на провелото се през месец май 2017 г. състезание „Темис“, в Брюксел.
         Красимир Сотиров е завършил „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“, през 2012 г. Младшият магистрат е родом от София, където завършва Езикова гимназия „Цар Иван Асен II“.
       Двамата младши съдии встъпиха в длъжност в Окръжен съд – Бургас, след успешното завършване на обучението си в Националния институт по правосъдието. Те положиха клетва пред Общото събрание на съда, като се заклеха да прилагат точно Конституцията и законите на Република България, да изпълняват задълженията си по съвест и вътрешно убеждение, да бъдат безпристрастни, обективни и справедливи. 
         Ден по-рано, в Наказателно отделение на Окръжен съд – Бургас, встъпи в длъжност съдия Светлин Иванов от Районен съд – Бургас. Районният магистрат има 16 години стаж в съдебната система. Работил е като младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура – Бургас, 4 години, впоследствие като съдия и заместник – административен ръководител на Районен съд – Бургас.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация