Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Огромна сцена и заря на Тройката за Световното по УШУ

Огромна сцена и заря на Тройката за Световното по УШУ

6-тото Световно първенство по УШУ за младежи стартира в Бургас на 29-ти септември в частично ремонтираната за целта зала "Младост". Откриването ще бъде истински спектакъл на бойните спортове, включващ дефиле на всички участващи 50 нации, демонстрация на най-добрите спортисти и представяне на националния отбор на България при младежите, който е над 90 % съставен от бургазлии. Откриването ще приключи с грандиозна заря, която ще даде старт на надпреварата.

"Много сме се постарали откриването да бъде един подарък за бургазлии и всички гости на града. Получихме огромна подкрепа от Община Бургас, от всички училища, които ни помогнаха да наберем доброволци, както и от частния сектор. Сега се надяваме да върнем жеста с този спектакъл, а след това и да получим подкрепа по време на състезанието. Нашите състезатели работиха много за този турнир и съм сигурен, че ще ни представят достойно." - това сподели Стефан Колев, Президент на Българска федерация по ушу и един от основните организатори на събитието.

1 000 състезатели от 50 нации вече започват да пристигат в Бургас за състезанието - първо по рода си, което се провежда извън Азия. Турнирът приключва на 3-ти октомври, а междувременно по време на среща на изпълнителния борд на Световната ушу федерация ще бъде представена и кандидатурата на Бургас за Световното по Тай чи (един от най-популярните и практикувани стилове в ушу) за 2017 г. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация