Предна В момента Следва
RUMANECA & ENCHEV FEAT.VOTIFOEN NIAMA SUN (MARTI G REMIX)

Power news

Ограничава се движението на автомобили по “Сан Стефано”

Ограничава се движението на автомобили по “Сан Стефано”

   От 17 юли ще бъде ограничено движението на автомобили по бул. "Сан Стефано", в участъка между булевардите "Стефан Стамболов" и "Христо Ботев", включително кръстовище с бул. "Христо Ботев" и кръстовище с бул. "Стефан Стамболов". Причината е стартът за изграждане на Централна автобусна спирка по проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас". Срокът за изпълнение на строителните дейности е 9 месеца.

  

На първи етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление бул. "Стефан Стамболов" - посока бул. "Христо Ботев", като се осигури пешеходен коридор на ул. "Александровска". Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите две платна в направление "Христо Ботев" - посока "Стефан Стамболов".

   При втория етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление "Христо Ботев" - посока "Стефан Стамболов", с осигурен пешеходен коридор на ул. "Александровска". Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите платна в направление "Стефан Стамболов" - посока "Христо Ботев".

При третия етап на изпълнение ще се реорганизира движението в двете кръстовища: "Христо Ботев" и "Стефан Стамболов", "Сан Стефано" и "Стефан Стамболов".

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на бургазлии да се съобразяват с въведената временна организация на движение. Вярваме, че крайният резултат ще оправдае временните затруднения при придвижването в централна градска част.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация