Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Обявeн е прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР

Обявeн е прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР

ОДМВР – Бургас съобщава, че е обявeн прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2014 / 2015 година.
Кандидатите за курсанти / редовно обучение/, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалностите :
1. Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред
2. Пожарна и аварийна безопасност,
следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес : гр. Бургас, ул. „Христо Ботев” № 46, в срок от 08.05.2014 год. до 23.05.2014 год. всеки работен ден от 16.00 ч. Образци на документите се получават от дежурния постови полицай.
Кандидатите за курсанти / редовно обучение/, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП – Бургас на адрес : гр. Бургас, ул. „Цар Асен І” № 4 в срок до 23.05.2014 год.
В случай, че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи, които съответно подават на двете различни места в указаните срокове.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация