Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Общините Бургас и Камено подготвят проекти по Програма за развитие на селските райони

Общините Бургас и Камено подготвят проекти по Програма за развитие на селските райони

Общините Бургас и Камено търсят хора с идеи, за да се подготвят успешни проекти по Програма за развитие на селските райони.

Ще бъде изработена Стратегия за местно развитие, която да включва бъдещи проекти в сферата на бизнеса, социалния и културния живот. Стратегията се разработва по подхода Водено от общностите местно развитие (ВОМР), като основната цел е в процеса на планиране да се включат максимално широк кръг от представители на местните общности.

Качеството на бъдещата Стратегия, както и полезното й въздействие върху развитието на икономиката и социалните условия на територията на двете общини зависи от мнението и активното участие на всеки един от нас.

Затова двете Общини канят всеки жител на Камено и на съставните селища на Бургас, който има желание да създаде свой бизнес или земеделско стопанство, да развие вече съществуващо предприятие без ограничение в сферата на дейност (производство, услуга, животновъдство, растениевъдство и др.) или има идея с обществено полезна и социална цел, да участва в организираните информационни събития в различните населени места, на които ще бъдат обсъждани  възможностите за нейното изпълнение на практика - как тази идея да се реализира и по какъв начин да бъде финансирана.

Всеки присъстващ ще може пряко да участва при планирането на Стратегия за местно развитие на територията на общините Камено и Бургас, по която именно ще бъдат финансирани бъдещите проекти.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация