Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Община Царево ще се включи в "Часът на земята"

Община Царево ще се включи в "Часът на земята"

Община Царево ще се включи и ще отбележи „Часът на Земята”, каза в ефира на Пауър ФМ – Царево кметът на най – морската Община инж. Георги Лапчев. Това е една инициатива на фондация WWF, която вече 10 години администрация и граждани в Царево подкрепят, защото хората вярват, че  Земята е наш дом и всички ние трябва да се грижим за нея. Милиони хора по целия свят ще изгасят символично осветлението за един час в 20:30 ч. на 25 март 2017г. По традиция и в Царево също ще изгасят или приглушат фасадното си осветление, като по този начин ще подкрепят каузата.

„Загаси светлините, отвори очи за планетата!“ е призивът към всеки от нас да се замисли как с начина си на живот може да помогне на Земята. „Съвпадането с Деня за размисъл е случайно, но е добър повод да се замислим за изборите, които правим и които не се случват веднъж на четири години, а са ежедневни. Ето, ние правим тези инициативи, ние разсъждаваме по темата природа. Ние сме хората, които се занимават с природозащита, защото ние живеем в собствената си община, в собстените си земи, на собствените плажове, защото тук сме родени и няма кой друг да милее повече за тях от самите нас”, допълва инж. Лапчев.

 

Ако желаеш и ти да бъдеш съпричастен, спри осветлението за малко и помогни на Земята да си поеме глътка въздух в „Часът на Земята” на 25 март!

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация