Предна В момента Следва
DJ ZHIVKO - HOUSE VIBES (VOL 14 1H DIRTY)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Power news

Община Поморие отново заслужи европейския приз за иновации и добро управление на местно ниво

Община Поморие отново заслужи европейския приз за иновации и добро управление на местно ниво

Най-престижното отличие на Съвета на Европа - Етикетът на иновации и добро управление на местно ниво, гарантира на гражданите прозрачна и компетентна администрация.
Общо 25 български общини кандидатстваха за присъждане Етикета през 2015 година, а 18 от тях, сред които и Община Поморие, са одобрени. Това стана ясно след проведеното заседание на Комисията за присъждане. Решението е взето въз основа на предоставени доказателства за спазване на принципите за добро управление и резултати от независимо анкетно проучване сред гражданите на общината.
„Горд съм, че Община Поморие получава европейското отличие за втори път. Това за мен е не само награда, а и оценка за цялостната политика на управление. Етикетът за иновации и добро управление е едно от най-значимите европейски признания за работата на местните администрации. Това, че го получаваме за втори път е гаранция за последователността в нашата работа и доказателство, че политиката на управление следва европейския модел и е насочена към прозрачност, към взаимодействие с гражданските структури и върховенство на закона.”, каза кметът Иван Алексиев.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация