Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Община Бургас предлага безплатни съвети за енергоспестяване и томбола с интересни награди

Община Бургас предлага безплатни съвети за енергоспестяване и томбола с интересни награди

Как да пестим от сметките за ток и парно? Ценни съвети в тази насока дава новият проект на Община Бургас.

Стартира изпълнението на дейностите по проекта „ФИЕСТА - Интелигентни решения за пестене на енергия в домакинствата“, финансиран от програма „Интелигентна енергия - Европа“. Благодарение на него, в следващите две седмици до Съдебната палата и БСУ ще бъдат монтирани изключително атрактивните, но и полезни за потребителите соларни дървета. Проектът объръща внимание на българските домакинства за това как, каква и колко електроенергия ползват в къщи.

Всяко бургаско семейство, което проявява интерес към темата, трябва да попълни въпросник в срок 7 дни от получаването му. Данните от него ще бъдат въведени в специализиран софтуер. Той дава ценни съвети и конкретни мерки, които могат да намалят разходите за отопление и охлаждане. 

Ако сте домакинство с поне едно дете и желаете да се включите, посетете страницата на проекта:

http://www.fiesta-audit.eu/bg/

и се запишете за безплатен енергиен анализ.

За повече информация се свържете с екипа на проекта на адрес: ул. "Климент Охридски" 3, Дирекция "Европейски политики и програми", Община Бургас. Търсете Ивайло Трендафилов - i.trendafilov@burgas.bg, 056 / 841 193, или Йоана Ангелова -y.angelova@burgas.bg, 056 / 898 738.

Всеки участник ще участва в томбола. По време на тегленето й ще бъдат поканени представители на медиите и всички участници. Тя ще се проведе през май - юни 2016 г. Наградите включват домакински уреди от най-висок енергиен клас - климатик, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина, телевизор, LED крушки и др.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация