Предна В момента Следва
ROBIN SCHULZ, LILLY WOOD AND THE PRICK PRAYER IN C (ROBIN SCHULZ REMIX)
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Power news

Община Бургас подарява безплатно пътуване до о-в Св. Анастасия на посетител на изложение „За туризма от А до Я“

Община Бургас подарява безплатно пътуване до о-в Св. Анастасия на посетител на изложение „За туризма от А до Я“

Община Бургас ще предостави награда - безплатно пътуване за двама до остров Света Анастасия, на един от посетителите на изложението "За туризма от А до Я", което ще се проведе на 11 и 12 март в Експо център "Флора".

Изложението се организира от "Експо Тим" ООД, в партньорство с Община Бургас. Експозицията ще бъде поредна възможност за Община Бургас да представи условията и обектите за туризъм на нейна територия, след успешното й представяне на в ежегодните международни туристически изложения в Прага /Чехия/ и Букурещ /Румъния/. Форматът на изложението-договаряне е с делова и бизнес насоченост, и е ориентирано към професионалистите от туристическия бранш.

До този момент своето участие в него са заявили над 30 фирми от различни браншове, свързани с предлагане на туристически услуги и стоки като проектиране, строителство и обзавеждане на обекти; компютърни системи и софтуерни решения, системи за сигурност; професионално оборудване; институции и организации, свързани с туризма и др.

Медийни партньори са интернет порталът Go to Burgas, Вестник "Фактор" Бургас, "Черноморски фар", Dir.bg, "Дарик" радио, списание "Твоят Бизнес", Resto.bg, peika.bg, expoworld.bg и Списание ХВП.

Заявки за участие в изложението "За туризма от А до Я - Бургас 2016" може да се подават на е-mail: zarady@gmail.com; Радмила Александрова - тел. 0888 307 413, Експо Тйм ООД.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация