Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ОБЩИНА БУРГАС ОТПРАВЯ ПОКАНА ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЕКТНИ ИДЕИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНА ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ

ОБЩИНА БУРГАС ОТПРАВЯ ПОКАНА ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРОЕКТНИ ИДЕИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПЛАНА ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ

Община Бургас, в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027, кани всички заинтересовани страни за подаване на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на ПРР 2021-2027.

Основната цел на процедурата е приоритизацията на проектите, адресиращи нуждите на местните общности в съответствие с План за интегрирано развитие на община Бургас 2021-2027 https://plan.smartburgas.eu.

Пълният пакет документи за кандидатстване, както и детайлна информация за допустимите дейности, са публикувани на следния интернет адрес: 
https://www.burgas.bg/bg/pokana-za-podavane-na-proektni-idei/pokana-za-podavane-na-proektni-idei-za-izpalnenie-na-plana-za-integrirano-razvitie-na-obshtina-burgas

Срок за кандидатстване: 09.05.2024 г. 

В тази връзка, на 03.04.2024 г. ще се проведе информационно събитие от 10.00 часа в Заседателна зала на Общински съвет Бургас в Културен дом НХК. На събитието ще се  представят условията за кандидатстване с проектни идеи, както и сроковете за провеждане на процедурата по оценка и приоритизация на подадените проектни идеи.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация