Предна В момента Следва

Power news

Община Бургас открива самостоятелен щанд на „Ваканция и СПА Експо 2016“

Община Бургас открива самостоятелен щанд на „Ваканция и СПА Експо 2016“

Община Бургас ще има самостоятелен щанд на най-мащабния туристически  форум в България "Ваканция и СПА Експо". Той събира представители на туристическия бизнес от България и света. 33-то издание на форума ще се проведе от 11 до 13 февруари в София.
Общинско предприятие "Туризъм" ще представи новите възможности за отдих и ваканция в Бургас и ще напомни за вече наложили се продукти.  Сред тях са туристическият комплекс "Акве Калиде" - най-новото допълнение на атрактивния облик на морския град, и остров Света Анастасия. 
Освен туристическите обекти, тема на участието на Община Бургас ще бъде и разнообразната културна програма и фестивалите, които ще се проведат в града през 2016 година.
    Представителите на ОП "Туризъм" ще участват в дискусия на тема "Европейска система от показатели за туризма - набор от инструменти за устойчиви дестинации", организирана от Българската туристическа камара, и ще направят презентация на Бургас като утвърдена туристическа дестинация. 
Изложението се провежда под патронажа на  Министерството на туризма, в партньорство със Столична община и браншови организации.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация