Предна В момента Следва
DJ SNAKE LET ME LOVE YOU (FEAT. JUSTIN BIEBER)

Новини Царево

Обновен е паркът в Царево

Обновен е паркът в Царево

Кметът на Царево инж. Георги Лапчев, зам.кметът инж.Станислав Добрев и председателят на МИРГ„Приморско-Созопол-Царево” Георги Пейчев, прерязаха лентата на напълно обновени, по европейски проект парк в центъра на Царево.
На събитието присъстваха още председателят на местния Общински съвет Даниел Скулиев, общински съветници, служители от Общинска администрация и граждани.
„Изпълнението на проекта допринесе изключително много за привлекателността на парковата инфраструктура в центъра на Царево. Общия изглед на парка подчертава европейската визия на нашият град. Това е само началото на една цялостна стратегия на общината за крайбрежната зона. С изпълнението на други два проекта, ще бъде изградена крайбрежна пешеходна и велосипедна алея, която ще свърже стария и новия град.”, заяви кметът на Община Царево инж.Георги Лапчев.
Проектът „Изграждане и реконструкция на Парк Царево - Център” е на стойност 300 000 евро и се реализира по Мярка 3.1 от Стратегията за развитие на „Местна инициативна рибарска група Приморско-Созопол-Царево”. Той се финансира на 100% от Стратегията.
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация