Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Областният управител за Power FM: Няма смисъл от паника, ситуацията е под контрол

Областният управител за Power FM: Няма смисъл от паника, ситуацията е под контрол

Не е чак толкова страшна обстановката, за да се затварят всички пътища в областта. Това каза в ефира на Power FM Областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков. Той допълни, че се работи по отстраняването на проблемите по отсечката Сарафово – Поморие, където се образува тапа от автомобили. „Все още има недисциплинирани шофьори, които без особена причина тръгват на път и изпадат в бедствена ситуация”, сподели Чолаков. Той допълва, че е имало няколко ситуация с евакуация на родилка и на човек на хемодиализа от Поморие. Те са били освободени своевременно. В Каменно е било реагирано на сигнал за закъсал автобус с деца. Областният управител Вълчо Чолаков информира, че окончателно е направен пробив на наносите на река Велека, които са възпрепятствали отичането на водата.

От областна администрация информират, че съм 15 часа е отворено летище Бургас. Затворени за движение на автомобили остават: АМ "Тракия", Бургас - Петолъчката, Бургас - Варна, Бургас – Каблешково - Ахелой. Отворени за движение при зимни условия са Бургас - Малко Търново, Бургас – Созопол - Царево, Бургас - Средец, Елхово - Ямбол.

ПристанищеБургас е затворено. По информация на представители на железопътна инфраструктура, няма констатирани проблеми с железопътния транспорт в област Бургас и влаковете спазват разписанието си. По информация на ЕВН обстановката в Бургаско все още е спокойна. Няма сигнали за цели населени места останали без електричество. Има регистрирани отделни и частични случаи, за чието отстраняване работят аварийните екипи на дружеството. На телефон 112 са регистрирани сигнали за няколко аварирали автомобили на общински пътища в областта. Сигналите са предадени на всички компетентни институции и се работи по отстраняването им.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация