Предна В момента Следва
THE KOLORS ITALODISCO

Power news

Ново обучение преминаха учителите по английски език в Бургас

Ново обучение преминаха учителите по английски език в Бургас

Над 50 учители по английски език преминаха още едно обучение през уикенда. То е част от програмата на Община Бургас за безплатно обучение по английски език в детските градини, подготвителните групи в училищата и в първи клас в Бургас. Семинарът бе на тема "Статус репорт: Правим ли нещата възможни?" и се проведе в събота в Културен център "Морско казино". 

Лектори на събитието бяха авторите на програмните системи за подготвителните групи за 5-6-годишните и 6-7-годишните деца и за първи клас, с ръководител Даниела Северинова. Учителите имаха възможност да споделят натрупания опит от началото на учебната година досега, впечатленията и предизвикателствата, които са срещнали в работата си при преподаване на учебния мятериал и да обменят креативни идеи. Бяха демонстрирани практически умения, необходими при работа с децата.

Проведените семинари повишиха мотивацията и увереността на учителите в преподаването на чужд език. Това ще повлияе положително знанията, уменията и навиците на малките им възпитаници, необходими при усвояването на английски език.

информацияPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация