Предна В момента Следва
BLACK EYED PEAS PUMP IT

Power news

Нов успех за Приморско в подводния риболов

Нов успех за Приморско в подводния риболов

Анастас Бъчваров от приморския клуб „Марлин” е гмуркачът,  оглавил генералното класиране в състезанието по подводен риболов за Купа „България” 2017 г. Крайното класиране беше оформено на последния кръг от Държавно първенство по подводен риболов – за Купа „Шабла“.

Състезателят от Приморско за пореден път се изкачи на челна позиция, след като прояви качества, за да бъде титулуван  като най-добър подводничар в България. Анастас Бъчваров стана призьор в три от общо седем турнира за Купа „България“. Той е първи в надпреварите за Купа “Света Марина“-  Созопол, Купа “ Несебър“ и финалната “ Шабла“, където успя да пребори конкуренция от 32-ма състезатели от 9 клуба. След него в крайното класиране за Купа "България" останаха националите ни Валентин Люцканов и братята Антон и Пламен Арабаджиеви - състезатели на бургаския клуб “ Черноморец“, които преди седмица се завърнаха от Световното първенство в Хърватска, където успяха да наредят България в Топ 10.

На второ място в състезанието за Купа „Шабла“ след победителя се нареди другият представител на клуба по подводен риболов в Приморско -  Адриан Стоянов.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация