Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Нешка Робева идва в Бургас с новия си спектакъл "Мистерията Еньовден"

Нешка Робева идва в Бургас с новия си спектакъл "Мистерията Еньовден"

Новият спектакъл на Нешка Робева - "Мистерията Еньовден", гостува в Бургас на 20 август в Летния театър.

Това е първият български спектакъл, напълнил зала "Арена Армеец" в София и посетен от 13 000 души. Талантливите танцьори от трупата разказват легендата за един от най-мистичните български празници.

Шоуто е истинска революция за българската арт среда. Сцена, звук, осветление, визуални ефекти и 3D проекцията, правят спектакъла сравним с едни от най-големите шоута, създавани някога.

В авторството на "Мистерията Еньовден" са привлечени четирима композитори, двадесет и един музиканти, шестима хореографи от всички балкански държави, ръководени от неуморимата Нешка Робева.

"Мистерията Еньовден" разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото. Образите на самодивите и змейовете са потопени в тайнството на огромната сияйна луна.

"Мистерията Еньовден" е приказка за красотата на народните традиции и вярвания, каквито са били в древното минало, каквито са съхранени до днес и каквито ще бъдат утре.

Представлението е на 20 август от 21.00 часа в Летния театър.

Цени на билетите са между 12 и 30 лева и могат да се намерят на касата на НХК до 15 юли, а след това на касата на Часовника.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация