Предна В момента Следва
CONKARAH BANANA (FEAT. SHAGGY) DJ FLE REMIX

Power news

НЕГ „Гьоте“ е домакин по програмата „Иновации в действие”

НЕГ „Гьоте“ е домакин по програмата „Иновации в действие”

В навечерието на Денят на народните будители, Немската езикова гимназия „Гьоте“ - Бургас организира среща между ученици, учители, родители и местна общност от София, Хасково и Бургас

Представители на езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ , Хасково и 119 СУ „Акад. М. Арнаудов“, София работиха заедно с домакините си, за да обменят професионални иновативни практики на преподаване и организация на училищния живот. Особен интерес предизвикаха проектните седмици, които са уникална за НЕГ „Гьоте“практика и една от най-мащабните в страната.

Програмата включваше представяне на адаптационни техники на новоприетите ученици, важни стъпки за да се почувства всеки ученик успешен и тренинг за учители, проведени от психолога и педагогическия съветник към гимназията. Интерес предизвикаха открития урок по немски език и съвместния урок по английски език и история, на който бяха представени не само нови методи, но и начини за форматиращо оценяване.

Времето за неформалните разговори и обмена на добри педагогически практики и методи не достигна, за да се запознаят колегите с всичките добри практики и методи използвани в участващите срещата училища.

Срещата се реализира с подкрепата на МОН по програма „Иновации в действие“ и е много навременна възможност за отваряне на педагогическите специалисти към практиките на техните колеги, както и за изграждане на доверие към педагогическите инициативи у общността.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация