Предна В момента Следва

Power news

„Нефтохимик 2010“ пуска безплатно участниците от средношколското общинско първенство по волейбол на дербито с „Монтана“

„Нефтохимик 2010“ пуска безплатно участниците от средношколското общинско първенство по волейбол на дербито с „Монтана“

"Нефтохимик 2010" ще пусне безплатно участниците от средношколското общинско първенство по волейбол за купата на кмета на днешното дерби от Суперлигата при мъжете срещу "Монтана", съобщи мениджърът на бургаския клуб Огнян Томов.

Мачът е днес, петък, от 18:30 часа в зала "Младост". 

Безплатен вход е осигурен и за младежи и девойки от социални центрове на територията на община Бургас. Цената на билетите си остава 3 лева, а ученици и пенсионери ще плащат по 2 лева. Преди двубоя между "Нефтохимик 2010" и "Монтана", в зала "Младост" ще се проведе финалът от средношколското общинско първенство по волейбол за купата на кмета за юноши, 11 и 12 клас.

Началото е в 15:00 часа. Един срещу друг на полето ще застанат отборите на Гимназия с преподаване на немски език "Гьоте" и Професионална гимназия по електротехника и електроника "Константин Фотинов".

Съвместната инициатива е на Община Бургас и ВК "Нефтохимик 2010". Целта е да се остави един незабравим спомен у всички, които обичат и тренират волейбол, както и да се привлекат повече юноши и девойки, които да практикуват най-успешния в последните години колективен спорт у нас.

На награждаването, което е веднага след финала, ще присъстват легендарният волейболист от близкото минало и настоящ член на Българската федерация Борислав Кьосев, старши треньорът на шампиона "Нефтохимик 2010" Найден Найденов, както и някои от асовете на отбора.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация