Предна В момента Следва
DJ BELITE ALL EYES ON ME

Power news

Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” открива своя нов сезон с второто издание на проект „Артистини”.

 Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” открива своя нов сезон с второто издание на проект „Артистини”.

Тази вечер Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” открива своя нов сезон с второто издание на проект „Артистини”. 
Детската образователна програма и тази година е внимателно подбрана и гарантирано ще заинтригува и малки, и големи.  Проектът  ще включва цикъл от концерти, които ще се провеждат всеки последен четвъртък от месеца, с участието на най-малките артисти на училището – децата от 1 до 4 клас.Програмата ще даде възможност на младите музиканти, балетисти и артисти да излизат на сцената  пред своите връстници и  родители и да споделят с тях на детски език това, което знаят за изкуството, да разпознават музикалните инструменти и творчеството на различните композитори и писатели. 
Първият концерт е озаглавен „Драги ми Смехурко“ и с него символично ще бъдат посрещнати първокласниците. Незабравимият герой на Ран Босилек - Весел Патиланчо ще оживее отново на сцената и ще разходи публиката в света на изкуството.  Патиланското царство ще допълнят децата от класовете по пиано на Яна Райчева и Пенка Нейчева, по виолончело на Жасмина Чернева, по цигулка на Румяна Драголова, по  акордеон  на Елена Величкова и китара  на Стоян Маринов.
Проявата е част от проект „Артистини”, който започва своя втори сезон. Той е предназначен за децата от 1 до 4 клас като важна  част заема   участието на родителите в насърчаването на творческите изяви на децата.
„Драги ми Смехурко”, тази вечер, 28 септември, Концертна зала на Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”, начало 18 часа, вход свободен.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация