Предна В момента Следва
R3HAB X A TOUCH OF CLASS ALL AROUND THE WORLD (LA LA LA)
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Power news

Над 700 пенсионери от цялата страна ще участват в новото издание на фестивала „Сребро в косите, песен в душите“

Над 700 пенсионери от цялата страна ще участват в новото издание на фестивала „Сребро в косите, песен в душите“

Десетки състави и индивидуални изпълнители от цялата страна ще участват в шестото издание на най-голямото събитие у нас, посветено на българските пенсионери - националният фестивал "Сребро в косите, песен в душите - край морето на Бургас". Очакват се общо над 700 души.

По традиция фестивалът се провежда в рамките на 2 дни - 29 и 30 септември. Тогава самодейни певчески състави ще представят автентичен и обработен български фолклор, популярни естрадни, патриотични и стари градски песни.

Наред с пенсионерските клубове и формации от Бургас, в града идват гости от цяла България. Целта на фестивала е социална адаптация на хората от т. нар. "трета" възраст, както и съхраняване, развиване и популяризиране на българската фолклорна, естрадна и стара градска песен.

Концертите и в двата дни ще бъдат в залата на НХК и ще започват от 10.00 часа. През втората вечер /30 септември/ от 17.30 часа ще се състои гала концерт на най-атрактивните участници, който се посвещава на 1 октомври - Международен ден на възрастните хора.

Фестивалът се организира от Община Бургас и Сдружение "Съюз на пенсионерите - 2004".Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация