Предна В момента Следва
KENYA GRACE STRANGERS
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Showbiz

На Burgas Jam ще слушате яка музика на живо и ще гледате два четвъртфинала от световното по футбол

На Burgas Jam ще слушате яка музика на живо и ще гледате два четвъртфинала от световното по футбол

Организаторите на Burgas Jam не желаят да поставят пред труден избор хората, обичащи едновременно хубавата музика и футбола. Затова на фестивалната територия ще бъдат монтирани големи екрани, към които публиката ще може да хвърля по едно око, за да следи резултата от двата четвъртфинала, включени в програмата на световното първенство за 7 юли.

Burgas Jam се провежда на територията на Пристанище Бургас, в близост до Морска гара. Музикалната програма ще бъде открита в 19.00 часа от гръцката алтърнатив група INK. Фестивалният вход обаче ще бъде отворен още в 17.00 часа, когато започва първият четвъртфинал. Вторият е с начален час 21.00.

След група INK на сцената ще излязат Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от ODD CREW, Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група "Сигнал", както и Gus G - един от любимите китаристи на Ози Озбърн. В шумен дръм батъл ще участват вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водещ ще е Елена Розберг от радио Z-ROCK.

Тази година на фестивалната територия ще има много повече пунктове, от които да си закупите бира и вкусна храна. Специално за дамите ще се предлагат интересни коктейли.

Не е зле да си закупите билет предварително, защото ще ви излезе по-евтино. До края на месец юни цената е промоционална - 14 лева. От 1 юли до датата на музикалното събитие, 7 юли, билети ще се продават на редовната цена от 18 лева.  

 

Предстоят още приятни изненади, така че следете събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/burgas.jam/

 

 * Също и в ютюб:

https://www.youtube.com/channel/UCYzW5L7BvvrqgXqV8k9NdEw

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация