Предна В момента Следва

Power news

Можете да се запишете за втората младежка академия за добротворци

Можете да се запишете за втората младежка академия за добротворци

След успешната първа инициатива всички млади хора, които имат свежи идеи и искат да реализират изключително интересни и вдъхновяващи проекти и събития, инициирани от ядрото доброволци, могат да се запишат във второто издание на Младежката академия за доброТворци.

Предстоящата инициатива ще се реализира в рамките на два уикенда - 10 и 11 октомври и 24 и 25 октомври, а участието в нея отново е безплатно.

Целта на Академията е участниците да развият знания, умения и компетенции, необходими за включването им в доброволческата структура към Община Бургас, зародила се по време на първата академия, както и да дават свежи и иновативни идеи за интересни събития и за развитието на родния им град.

Желаещите да участват трябва да попълнят формуляр най-късно до 1 октомври с кратка мотивация, който вече е споделен в т.нар. "Дискусия" на събитието тук:  https://www.facebook.com/events/3208547059253311/

Кандидатите трябва да бъдат младежи от Бургас между 15 и 25 години, с предприемачески дух и идеи за развитие. Те ще бъдат одобрени въз основа на своята мотивация и лично интервю, което ще се проведе в определен предварително час между 5 и 8 октомври.

Програмата по време на тези два уикенда ще е разделена на няколко тематични блока, в рамките на които участниците ще придобият по-задълбочени знания относно функциите на Общината и нейните структури, проблемите, касаещи младежката общност.

Те ще имат възможност да се срещнат с проактивни, признати и вдъхновяващи личности - своеобразни посланици на иновациите и доброволчеството по света и у нас. Тези съвременни и млади будители, не само ще споделят своя личен и професионален път, но и ще бъдат ментори на участниците при създаването на концепции за бъдещи доброволчески каузи. За финал - участниците, обединени в екипи, ще презентират своите инициативи и ще се "състезават" за финансиране.

Младежите, част от настоящия доброволчески корпус ще участват в организирането и реализирането на второто издание на Академията. Те ще имат специална сесия, в рамките на която ще споделят досегашния си доброволчески опит.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация