Предна В момента Следва
HOZIER TOO SWEET (REMIX)

Power news

Мото-Пфое с нов, модерен комплекс в Бургас

Мото-Пфое с нов, модерен комплекс в Бургас

Бургас, 15 май 2014 г. – С изискан коктейл и рязане на лента управителите на Мото-Пфое откриха най-новия търговско-сервизен комплекс на компанията, който се намира на 5-ти километър на главния път Бургас – София и е един от най-големите автомобилни центрове в Европа. Стотици гости и любители на хубавите автомобили се събраха да разгледат комплекса и да се полюбуват на най-доброто на пазара от марките Ford, Volvo и Land Rover.

По-рано същия ден новият търговско-сервизен комплекс на Мото-Пфое посрещна представители на медиите, които разговаряха с Филип Пфоe – собственик на Мото-Пфое, господата Димо Николов и Атанас Фурнаджиев – управители на Мото-Пфое, Габор Хорасти – Регионален мениджър продажби и ключови клиенти във Ford-Европа, Лоик Клод – Регионален директор югоизточна Европа във Volvo Cars и Марк Биймънт – Регионален мениджър европейски операции в Jaguar & Land Rover. Домакините споделиха подробности за инвестицията на Мото-Пфое и пазарния потенциал на Ford, Volvo и Land Rover в Бургас. Димо Николов не се притесни да обяви, че Мото-Пфое се цели в лидерство в региона, както в масовия клас, така и сред премиум автомобилите.

 

Тримата регионални мениджъри от централите на Ford, Volvo и Land Rover изразиха задоволство от взаимното сътрудничество с официалния дилър Мото-Пфое и заявиха, че е надежден и отговорен партньор, похвалиха модерния комплекс и въвеждането на най-новите стандарти на марката, някои от които дори още не са влезли в сила за България и пожелаха на екипа много доволни клиенти и ръст в продажбите!

По случай откриването в Бургас премиера за югоизточна Европа направи новият Ford Transit Courier, като на родна земя дебютираха също и изцяло новите Transit Connect и Transit.

В дните на отворени врати на 24, 25, 31 май и 1 юни всички желаещи ще могат да тестват най-новите модели от Ford, Volvo и Land Rover, да направят безплатна проверка на техническото състояние на автомобилите си и да получат неангажираща оферта за отстраняване на евентуални повреди, както и да получат своята карта за лоялност, в случай че са клиенти на Ford Мото-Пфое през последните 4 години, с която им се гарантира постоянно намаление от 20% върху стойността на сервизните операции и вложения труд при всяка рутинна инспекция или нaлoжителен ремонт. Жителите на града и региона могат да се възползват от изключително специални търговски условия за Ford, Volvo и Land Rover, чувствително превъзхождащи обичайните промоционални оферти, със срок на валидност до 15 юли т.г.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация