Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Момичетата на баскетболния "Нефтохимик" с ценна победа срещу "Берое" - Стара Загора

Момичетата на баскетболния "Нефтохимик" с ценна победа срещу "Берое" - Стара Загора

Женският баскетболен отбор на "Нефтохимик" постигнаха победа срещу звездния тим на "Берое"- Стара Загора в мач от държавното първенство. Това потвърди в ефира на Power FM мениджърът на отбора Огнян Томов. „Това е малка изненада за нас, още повече след като сме в процес на окомплектоване. Имаме само една чужденка в момента – словенката Тина Требец. Очакваме в близките дни още един нов състезател от чужбина на позиция 1. Това ще е съставът, който ще работим до края на първенството”, информира Томов.

Мениджърът на женския баскетболен отбор отбеляза, че положението в отбора не е било добро след освобождаването на трите американски баскетболистки. Той напомни, че в отбора след 2-годишна пауза се завърна Анета Митева – Кадънкова, която беше в майчинство. Нов е и старши треньорът Иван Лепичев, който е заел мястото на подалия оставка Емил Йонов.

Томов разказа, че победата над отбора на „Берое” е много ценна, защото те са на първо място в своята група, с три чужденки и още две, които чакат да бъдат картотекирани. В старозагорския тим разчитат, в голяма си част, на момичета, които се състезават в Националния отбор на България.

"Нефтохимик 2010" заема трето място във временното класиране с 3 победи и 3 загуби. Огнян Томов информира, че предстоят още два мача до края на първия полусезон. Един от тях е гостуване в Хасково на водача във временното класиране и домакинство на отбора от Монтана. „Ние сме си поставили за цел да играем във всеки един мач. И след като сме допуснали вече 3 загуби, реално е да се стремим и да търсим по-добра реализация в турнира за купата на България”, допълни мениджърът на отбора. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация