Предна В момента Следва
NARCOTIC THRUST I LIKE IT

Power news

МОДЕРНИЗИРАХА ОСВЕТЛЕНИЕТО КРАЙ СТАРАТА ПОЩА И ОПЕРАТА

МОДЕРНИЗИРАХА ОСВЕТЛЕНИЕТО КРАЙ СТАРАТА ПОЩА И ОПЕРАТА

През последните няколко години Община Бургас реализира проект за модернизация на осветлението по протежението на 22 големи булеварда. Това направи движението по-удобно и безопасно както за шофьори, така и за пешеходци. И то на по-ниска цена отпреди, защото бяха използвани енергоспестяващи материали.

През 2023 г. Община Бургас продължава тази своя политика на много места. Работи се не само в областния център, но и в периферията. Цялостна подмяна на осветителните тела с нови 2700 бр. LED енергийно ефективни се извършва във всички села на територията на общината, както и в град Българово.

Наскоро приключи монтирането на нови стълбове край Старата поща и подмяната на 24 броя осветителни тела в градинката пред Операта.

Ето на кои места в град Бургас тази година се случи или скоро приключва обновлението:

* Подмяна на 191 броя стари осветителни тела с нови LED енергийно ефективни по ул. "24-и Черноморски пехотен полк" и ул. "Димитър Димов".

* Подмяна на цялото осветление с ново енергийно ефективно по пешеходна зона на ул. "Александровска".

Въвеждане на енергоспестяващи мерки в ж.к. “Възраждане“, чрез подмяна на стари осветителни тела с нови енергийно ефективни на улично и парково осветление и ремонт на съпътстваща инфраструктура:

1. Подмяна на 45 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 45 броя стълбове за улично осветление на ул. "Гладстон".

2. Подмяна 7 броя стълбове за улично осветление и подмяна на 7 броя стари осветителни тела с нови на ул. "Княз Борис".

3. Подмяна на 32 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 32 броя стълбове за улично осветление на ул. "Сливница", между „Мария Луиза“ и „Хр. Ботев“.

4. Подмяна на 50 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 50 броя стълбове за улично осветление на ул. "Калоян".

5. Подмяна на 1 брой стари осветителни тела с нови и боядисване на 1 брой стълбове за улично осветление на улица "Патриарх Евтимий", в отсечката от ул. "Фердинандова" до ул. "Цар Асен".

6. Подмяна на 6 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 6 броя стълбове за улично осветление на улица "Съгласие".

7. Подмяна на 9 броя стари осветителни тела с нови и боядисване на 9 броя стълбове за улично осветление на улица "Цар Асен".

8. Подмяна на 30 броя стълбове и поставяне на нови паркови осветителни тела тип камбана на парково осветление в Борисова градина.

* Подмяна на 29 броя стълбове и поставяне на нови паркови осветителни тела тип камбана на парково осветление в градинката зад Старата поща.

* Подмяна на 24 броя осветителни тела в градинката пред Операта.

 
 
 
 
 


Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация