Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

МКЦ разкрива арт и дизайн работилници за малки и големи

МКЦ разкрива арт и дизайн работилници за малки и големи

От 15 септември Арт и дизайн работилницата ще разкрие първите си групи в Младежки културен център – Бургас. Заниманията ще се провеждат всяка събота и неделя от 09:30 до 13:30 часа. Инициативата цели задоволяване на огромния интерес от страна на родители и деца. По повод откриването на новата работилница ще бъдат разкрити за първи път групи за по-големи деца. Също така се планира провеждането на семинари за възрастни, които желаят да усвоят определена техника за работа с материали.

По първоначален план ще бъдат разкрити няколко групи- „Детски градини”, където екипа на работилницата очаква най-голям интерес. Групите ще бъдат с капацитет от 15 деца, а целия творчески процес ще се следи от няколко педагога. Времето за работа е съобразено с нуждите на различните възрасти.

Очаква се интерес да възникне и към групите „1 и 2 клас” и „3 и 4 клас” където очакванията към децата ще са по-високи, съответно проектите, които ще се правят ще изискват концентрация, внимание към изработката на отделните елементи, също така ще се търси завършен външен вид на крайния продукт. Неминуемо е родителите да очакват все повече иновативни и интересни занимания за различните възрастови групи, както и изложби с изработените изделия.

В момента тече усилена информационна кампания за популяризирането на дейността на работилницата. Подадени са заявление за разкриване на групи в к-с „Меден рудник” и „Славейков” и „Възраждане”. През изминалата учебна година над 140 деца станаха част от творческия процес разпределени в четири детски градини. През новия сезон се очаква увеличение на броя на разкритите групи по детските заведения.

Арт творци от различни области проявяват интерес към методите на работа в работилницата и осъществяването на съвместни проекти и инициативи. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация