Предна В момента Следва
ALAN WALKER SWEET DREAMS (FEAT. IMANBEK)

Power news

Международния турнир по плажен тенис „Burgas open 22“ ще се проведе този уикенд

Международния турнир по плажен тенис „Burgas open 22“ ще се проведе този уикенд

Международният турнир по плажен тенис „Burgas open 22“ ще се проведе този уикенд - 23 и 24 юли на Северен плаж Бургас.

Турнирът е от календара на IFBT. Участниците ще са от различни възрасти и различни нива. Категории двойки: жени, мъже, мъже 50+, смесени двойки и категория начинаещи и средно напреднали.

Ще участват едни от най -успешните бургаски и национални състезатели! Очаква се участници от различни точки на България, от Латвия, Украйна и др.

Събитието е организирано от най-старите клубове в България - Черноморски плажен спортен клуб Бургас (ЧПСКБ) съвместно с Българската Асоциация по плажен тенис (БАПТ) с логистична подкрепа на Община Бургас, съдействието на Концесионера на плаж Бургас.

На 22.07.от 8:30 до 10:30 ч ще се проведе открит урок за деца юноши, от социални домове, хора в неравностойно положение, начинаещи, средно напреднали и партньори по график!

Заповядайте да се насладите на този лесно достъпен спорт(един от най-бързо развиващите се по плажовете по света) да покажем феър плей, майсторство и спорта като култура и да се позабавляваме на открито с докосване на пясък, слънце, море и Бургаски дух. А най-достойните от всички категории ще се насладят на победата!

Турнирът се провежда с медийната подкрепа на радио Power FM. Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация