Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Международна компания набира персонал чрез презентация в Бургас

Международна компания набира персонал чрез презентация в Бургас

Kouzon Corporation, най-голямата агенция за подбор на персонал в Източна Европа, лицензирана от водещите круизни компании в света, организира презентация на 29 Октомври, неделя от 10:00 ч. в хотел „Бургас” в града..
Презентацията представлява уникална възможност търсещите работа да получат подробна информация за позициите, предлагани от най-добрите круизни компании в света: Royal Caribbean Cruise Lines, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Lines, MSC Cruises, Viking Ocean Line.

Възможностите за работа са във всички сфери на хотелиерския и ресторантьорски бизнес. С подходящите кандидати ще бъде проведено предварително интервю, непосредствено след презентацията.
Kouzon Corporation предлага и позиции за краткосрочна заетост в чужбина като в момента се набират кандидати с познания по английски език за 45 дневна зетост в Марсилия, Франция.

Заинтересованите да присъстват на презентацията, могат да изпратят предварително автобиография на английски език и снимка на адрес: sofia@kouzon.com.mk
Презентацията и кандидатстването са напълно БЕЗПЛАТНИ, а повече информация може да бъде получена на тел. 0885 850 778.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация