Предна В момента Следва
TROYE SIVAN RUSH

Power news

Медицинско изложение дава възможност за безплатен преглед

Медицинско изложение дава възможност за безплатен преглед

Измерване на кръвна захар и холестерол, диагностика на различни органи, консултации за бременни жени, проверка за нивото на риска при пушачите и симулация на шофиране в нетрезво състояние с помощта на специални очила. Това са само част от услугите, които всеки ще може да използва по време на медицинското изложение "Зона здраве", което ще се поведе на 2 и 3 април от 11.00 до 22.00 часа в мол "Галерия". Проявата се провежда с подкрепата на Община Бургас.
По време на изложението хората ще имат възможност да получат информация от експерти в сферата на здравеопазването, представители на РЗОК и РЗИ - Бургас. Прегледите и консултациите ще се извършват безплатно.
"Медицинското изложение дава възможност на бургаското здравеопазване да покаже своите темпове на развитие и  да се види какви са потребностите на хората, за да подобрим здравните услуги. Община Бургас е принципал в 4 болнични заведения, две ДКЦ-та и няколко медицински центъра. Наред с това сме акционери в най-голямата болница в областта - МБАЛ - Бургас. Предстоят ни много проекти в областната болница, сред които реновиране на Кръвния център, ново спешно отделение и приключване на ремонта на Кожното отделение. За да бъде завършен цикълът на здравеопазването и издигането му на по-високо ниво, е необходимо в Бургас да се създаде медицински институт, подчерта зам.-кметът д-р Лорис Мануелян. 
Посетителите на медицинското изложение ще имат възможност да спечелят награди. В програмата му са включени още демонстрации на спортни клубове и куклен театър за най-малките.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация