Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

“Меден рудник” става школа в плувните спортове

“Меден рудник” става школа в плувните спортове

Скоро к-с “Меден рудник” ще се сдобие с модерна база за развитие на емблематичните за Бургас плувни спортове. Там се изгражда нов покрит комплекс с два басейна, като грубият строеж е почти готов.
Кметът Димитър Николов посети обекта, за да се увери, че изпълнението върви качествено и в срок. Съоръжението струва 1.5 милиона лева, осигурени от Община Бургас.
Големият басейн е с дължина 25 метра. Дълбочината му е 1.80 метра, малко по-голяма от стандарта - така ще се ползва и за практикуване на бързо развиващата се в Бургас водна топка. Басейнът не е предназначен за големи състезания, а основно за тренировки и любителски спорт. Той, както и по-малкият детски басейн, ще се ползват от училищата в комплекса, от бургаските клубове в плувните спортове, както и от всеки желаещ в свободните от тренировки и занятия часове.
В покрития комплекс се изграждат трибуни с 300 седящи места. С неговите два, обновените и новопостроени басейни, пуснати в експлоатация през последните 6 години в Бургас, стават 12.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация