Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Майката на нахапаното дете отрича то да е пострадало у дома

Майката на нахапаното дете отрича то да е пострадало у дома

„Няма как дъщеря ми да е нахапана вкъщи”, това каза майката, която твърди в социалните мрежи, че дъщеря й е била нахапана от друго дете в яслената група на ОДЗ "Веселушко" - Бургас. Родителят уточни, че пострадалото дете е едва на година и четири месеца и няма как да разкаже какво се е случило в яслената група. „Всяка вечер къпя и двете ми деца, нормално е да ги огледам. То си личи толкова явно. Голямата ми дъщеря има много по-голяма захапка. Както се разбра от съдебната експертиза, белезите са от много по-малка захапка между 2 и 3 см", каза майката. Незабавно и кметът на Бургас Димитър Николов разпореди проверка в детското заведение. 

Майката уточни, че и по-голямата и дъщеря, която е на 3 години и половина, е в същата детска градина. Според нея, проблемите в детското заведение са започнали откакто градината има нов директор, поради което са напуснали и много добри сестри. „Имам наблюдение върху сестрите, наистина бяха много добри и като хора. И се грижеха добре за децата, но сега не е така”, смята майката на детето.

От общината уточняват, че до края на деня директорът на детското заведение Гюлхан Мехмедова, както и целият персонал в яслата, трябва да предоставят в Община Бургас писмените си обяснения по случая.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация