Предна В момента Следва
MOHOMBI BUMPI RIDE

Power news

Мария Илиева представи в ефира на Power FM новата си песен с Били Хлапето

Мария Илиева представи в ефира на Power FM новата си песен с Били Хлапето

„Черен списък” е най-новата песен на Мария Илиева, която изпълнява заедно с Били Хлапето. Песента бе представена днес официално в ефира на Power FM – Бургас от изпълнителката. „Роди се съвсем спонтанно, както става готините неща. Били ми се обади и ми пусна бийт, в който аз се влюбих. Много готин пулс има, много готина енергия, много ми хареса как Били си е наредил фразите и рапърските истории с лафовете. И директно казах, че влизам в парчето”, разказа певицата. На въпрос дали да очакваме и други песни в колаборация с артисти от „Монте мюзик”, какъвто е Били Хлапето, Мария Илиева каза, че с Владимир Ампов – Графа са приятели. „Заедно вървим по пътя на музиката и няма нищо по-естествено, когато има приятелство, да се случват такива музикални партньорства и дуети. Сега не планираме, но във времето ще се срещнат музикално артистите и на „Монте мюзик” и на „Стерео стая”.

Мария Илиева е категорична, че не трябва да се пренебрегват съвременните тенденции и вкус. Тя каза това по повод коментари за по-провокативния й стил и в тази песен. „Един артист, за да бъде актуален трябва да предизвиква и сам себе си и да изненадва публиката с нови и модерни неща. Аз не съм спряла. Да, музиката е там, аз я обожавам и тя е моят двигател и смисъл. Към това добавяме и нова стойност на съвремието, която младите хора обожават. Може би не на всички се харесва, но в крайна сметка, актуалността е свързана с това – да си нов, да изненадваш, за правиш неочаквани неща. И аз си мисля, че се справям добре в тази насока”, смята Илиева.


Какво каза още певицата за предстоящия си рожден ден и за новия проект, който подготвя Атанас Колев, очаквайте скоро в ефира на Power FM – Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация