Предна В момента Следва
MEDUZA LOSE CONTROL (FEAT. BECKY HILL & GOODBOYS)

Power news

КРС коментира с кметове от Бургаско проблемите в съобщителните услуги

КРС коментира с кметове от Бургаско проблемите в съобщителните услуги

Комисията за регулиране на съобщенията проведе в Бургас среща с кметове на населени места от общината и граждани. Целта на изнесената приемна бе да се предостави информация и да се окаже съдействие за решаване на проблеми, свързани с използването на електронните съобщителни услуги. На срещата присъства председателят на КРС д-р Веселин Божков.
Кметове на населени места от община Бургас подадоха няколко сигнала. Те са свързани с услугите, предлагани от мобилните оператори, и прекъсването на радиостанциите в определени периоди. От Комисията увериха, че по всички сигнали ще бъдат извършени проверки. Ако измерванията покажат, че покритието на мобилните оператори не отговаря на посочените от тях данни в електронните карти на сайтовете им, ще бъдат предприети необходимите мерки, за да се осигури качествена услуга на потребителите.
КРС ще направи измервания дали има прекъсване на сигнала на радиостанциите по черноморските общини, каквито оплаквания имаше от страна на кметове и представители на медиите.
През миналата година и към настоящия момент не са регистрирани трансгранични смущения на радиостанции -  било то руски, турски, украински и румънски, които да работят на точните честоти на българските местни и национални радиа, каза председателят на КРС д-р Веселин Божков.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация