Предна В момента Следва
OFENBACH OVERDRIVE (FEAT. NORMA JEAN MARTINE)

Power news

Коледен фестивал в Експозиционен център Флора

Коледен фестивал в Експозиционен център Флора

От 19 до 23 декември в Експозиционен център Флора ще се проведе най-пъстрият и забавен Коледен фестивал. Това е мястото, където посетителите ще имат възможност под един покрив да се  насладят на различен вид изкуства и същевременно ще могат да зарадват себе си или свои близки с красиви сувенири, бижута, дрехи, играчки, курабийки, картички, икони, картини, свещи, керамика, чанти, книги, храни, напитки, всичко направено с ръце и от сърце.  Christmas festival Вurgas ще бъде отворен 10:00 до  22:00 часа. 

В стъклената сфера (ЗАЛА 6) на Експозиционен център Флора ще се предлагат коледни вкусотии и напитки - ароматно кафе и чайове, малиново и греяно вино, коледни хлебчета и кроасани, любимите за всички по това време на годината - скара и бира. Фестивалът представя още редица инициативи:

 

Селфи с Дядо Коледа

 

Всички малки и пораснали деца ще имат въможност да си направят селфи с Дядо Коледа, който ще поднася от подаръците около елхата. 

Ще имате избор от стотици красиви и внимателно подбрани подаръци и играчки, разделени на няколко сектора.

 

ПРЕДАЙ НАТАТЪК

Благотворителна кауза към всички! Дайте на старите си дрехи нов дом, накъде там има някой, който се нуждае от тях.

Вратите на ЗАЛА 5 на Експозиционен център Флора ще бъдат отворени за тези, които биха искали да се включат в тази инициатива. Събраните дрехи и аксесоари ще бъдат предадени на "Социални дейности" град Бургас и град Айтос, които ще направят разпределение по домовете за нуждаещите се.

 

Център за иновативно обучение "Френе"

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА: история на костюма и модата през различните епохи - познания за облеклото и характерни стилови елементи от Античността до наши дни. Използват се нагледни материали и показни модели. (възраст 6г.+)

Развиват се:

 • въображение,
 • усет за цвят и композиция,
 • познания за различните материи,

• креативно мислене и творчески решения.

В края на занятията всеки може да вземе направеното от него произведение.

Център за иновативно обучение "Френе" събира най-доброто от актуалните днес методи, за да подпомогне и допълни действащата в училище система. Обученията, включени в програмата на центъра, са вдъхновени от водещи образователни практики и са базирани на реалния опит на децата, работата в екип и усъвършенстване на уменията на принципа "проба-грешка". 

 Екипът на "Френе" се състои от специалисти в областта на педагогиката, математиката, архитектурата, науката и дизайна. Всички те са обединени от идеята за формиране на креативни, мислещи и изследващи света личности.  Постоянното внасяне на иновативни практики в образованието е един непрекъснат стремеж към изследването и развитието на нови идеи. Това са и част от водещите практики в обучението, което цели да даде на съвременната среда адекватни знания и умения.

 

"Да оставим следа"

Направи ДОБРО. Дари една детска Усмивка. Стопли едно сърце.

Благотворителна кауза на Деца-творци с увреждания, лишени от родителска грижа и други талантливи хора.

Инициатор и организатор е Милева Владкова, практикуващ магистър-логопед. Децата - творци с увреждания, лишени от родителска грижа и други талантливи хора ще представят своите лични заложби, които често пъти остават скрити за външния свят. Всички средства събрани от продажбата на предоставените артикули ще бъдат безвъзмездно дарени в подкрепа на преките участници. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация