Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

КМЕТЪТ ПОЗДРАВИ УСПЕШНИ БУРГАСКИ СПОРТИСТИ, ПРЕДСТОИ РЕМОНТ НА ЗАЛИТЕ „МЛАДОСТ“ И „НЕФТОХИМИК“

КМЕТЪТ ПОЗДРАВИ УСПЕШНИ БУРГАСКИ СПОРТИСТИ, ПРЕДСТОИ РЕМОНТ НА ЗАЛИТЕ „МЛАДОСТ“ И „НЕФТОХИМИК“

Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас. Неотдавна София и Християна спечелиха златни медали на Европейското първенство по спортна акробатика за юноши и девойки, което се проведе във Варна. Днес момичетата бяха придружени от техните треньори Гергана Денева и Мария Гайдарджиева.

В кабинета на кмета гостуваха също така Стела Енева и Есмерай Ибрям, която ръководи спортен клуб „Джавелин“. Наскоро Стела Енева успя да покрие норматив и ще участва в Параолимпийските игри в Париж тази година. Тя се завръща успешно след 9-годишно отсъствие. Стела вече има 1 олимпийски медал от Пекин и 2 от Лондон. В Париж тя ще се бори отново да се качи на почетната стълбичка в дисциплината хвърляне на диск. Преди това ще участва и на световно първенство в Япония през месец май. Стела Енева е състезател на бургаския клуб „Джавелин“.

В днешната среща участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Чанка Коралска, както и Веселина Деведжиева - началник на спортния отдел в Общината. Те обясниха какви точно ремонти предстоят на спортните зали „Младост“ и „Нефтохимик“. Кметът Николов заяви, че ще се търсят най-добрите алтернативи за клубовете и началото на строителните дейности ще е съобразено с техните ангажименти. Ще се наложи да бъде изтърпяно известно неудобство, но то е за добро. След обновяването залите ще станат много по-функционални и гостоприемни.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация