Предна В момента Следва
DE-JAVU I CAN'T STOP
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Power news

Кметът Николов поздрави новата бургаска столетница

Кметът Николов поздрави новата бургаска столетница

Единствената бургаска столетница за тази година - баба Дойка Ялъмова - отпразнува своя рожден ден в добро здраве, бистър ум, заобиколена от близките си хора. Внуците й я хвалят, че през целия си живот петъчните дни минават в пост и молитва.
„Да си жива и здрава, спокойна и с бодър дух още дълги години, да се радваш на деца, внуци и правнуци“. Това пожела на баба Дойка кметът Димитър Николов, който лично поздрави юбилярката в дома й в кв. „Победа“. Той поднесе красив букет и специално изработена икона на свети Николай Чудотворец, закрилник на град Бургас.
 

Възрастната жена посрещна градоначалника с думите „Сто години жив кмет не съм виждала“. Тя го ориса да стигне нейните години, а когато го ядосват душманите да си пее.
Родената на 31 август 1914 година жена каза, че през целия си живот не е спирала да работи. Тя остава вдовица на 33-годишна възраст и сама отглежда 5-те си деца - трима сина и две дъщери. Сега голямата й радост са 7 внуци и 10 правнучета, с които се гордее. Може би това е и тайната на нейното дълголетие.
Кметът Николов пое ангажимент до дни да бъде изградена чисто нова ограда в дома на семейство Ялъмови.

 


 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация