Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Кметът на община Несебър откри туристическия маршрут „Духовен път“

Кметът на община Несебър откри туристическия маршрут „Духовен път“

Вчера, кметът на община Несебър – г-н Николай Димитров, официално откри културно-туристическите атракции по проект „Вяра в Несебър“, финансиран по ОП „Регионално развитие” 2007-2013г. В рамките на договора за безвъзмездна помощ бяха реставрирани и социализирани две църкви: „Св. Параскева“ и „Св. Йоан Кръстител“ и околното им пространство, както и околното пространство на църква „Св.Спас”. Изградено е 320-метрово трасе от предвидения „Духовен път“, а той започва от църква „Св. Йоан Кръстител” до църкви „Св. Параскева” и „Св. Архангели Михаил и Гавраил“. Официални гости на събитието бяха г-н Павел Маринов - Областен управител на Област Бургас, доц. Стефан Белишки – председател на управителния съвет на ИКОМОС, общественици ,граждани представители на туристическия бизнес на територията на община Несебър и местни туроператори.

Днес част от бургаския квартал “Меден рудник” ще остане без вода. Причината са строително-ремонтни дейности. По всяка вероятност водоснабдяването ще бъде спряно в 11 ч. и възстановено около 14 ч.
Ограничението ще важи за районамежду улиците: ул. “Тодор Грудов”, ул. “Миньорска” ул. “Кооператор”, както и за високите етажи на блоковете с номера: 23, 24, 25, 26, 27, 27а, 117.

Община Поморие съобщава, че на 16.05., от 8.30 до 18.30 часа, ул. „Княз Борис I”, в отсечката между кръстовищата на ул. „Средна гора” и изхода към Бургас, ще бъде затворена за движение на моторни превозни средства. Това се налага поради извършване на строително-ремонтни дейности в този участък.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация