Предна В момента Следва

Power news

Как може да разгледате безплатно "Най-екзотичните животни на Планетата" ?

Как може да разгледате безплатно "Най-екзотичните животни на Планетата" ?

Безплатно посещение на атрактивната изложба "Най-екзотичните животни на Планетата" – от това ще може да се възползва всяка седмица едно четиричленно семейство. Спиращата дъха експозиция е подредена в КЦ "Морско казино". 

Забавната инициатива ще се разиграва в социалната мрежа Facebook всеки понеделник и има за цел да запознае бургазлии с любопитни факти от света на най-отровните влечуги на сушата. Официалният старт на загадките ще бъде даден на 1-ви февруари /понеделник/ в 11.00 часа. За да участвате в проявата трябва да отговорите правилно на посочения въпрос в оригиналната страница на събитието: https://www.facebook.com/events/798029313660243/permalink/806171942845980/, както и да добавете име и фамилия. Всички отговорили вярно ще бъдат включени в томбола. Късметлиите ще се обявят в сряда, а тегленето ще се случва на случаен принцип от посетител на изложбата.

 Изложбата "Най-екзотичните животни на планетата" се реализира от Тракийско Херпетологично Дружество, в партньорство с Община Бургас.Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация