Предна В момента Следва

Showbiz

Изтича промоцията с по-евтини билети за майсторския клас на фламенко виртуоза Луис Гало

Изтича промоцията с по-евтини билети за майсторския клас на фламенко виртуоза Луис Гало

Световноизвестният испански китарист Луис Гало ще проведе майсторски клас на 26.07.2019 г., от 18:00 ч., в КЦ "Морско казино", зала "Георги Баев". Един ден преди участието му в третото издание на Burgas Jam всеки, който желае да обмени опит, да научи нови акорди или просто да посвири рамо до рамо с него, може да го направи, като закупи промо пакет от 25 лв. само в Грабо в срок до 14 юни. Той включва билет от 18 лв. за посещение на фестивала и 7 лв. за майсторския клас. След изтичане на офертата на 14 юни, цената за посещение на уъркшопа ще е на стойност 15 лева. Местата са ограничени (50), затова побързайте да запазите своето. Промо пакетът е в продажба от днес. 

Испанският мачо Луис Гало е музикант, композитор и продуцент, роден в Мадрид през 1980 година. Известен е като страстен почитател и посланик на фламенкото. Работил е с много изпълнители в различни музикални стилове, има записи на живо за телевизионни и радио предавания, като X-Factor, TVE es música, Fusion Sonora, Radio Nacional de España. Луис е работил в международни продукции за Teatro Real de Madrid (Испания), Сан Карло ди Наполи (Италия), Teatro Piccolo de Milano (Италия). Сътрудничи като солист на оркестъра на Кралската опера в Лондон. Като композитор на документална музика редовно работи с различни продуцентски компании, участва в проекта "Genius: Picasso" (National Geographic).

Луис Гало си е поставил за цел да популяризира фламенко музиката. Прави го с участието си в концерти, университетски семинари, музикални детски проекти, телевизионни предавания, съвместни проекти между джаз, фламенко и класическа музика.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация