Предна В момента Следва
MILEY CYRUS MIDNIGHT SKY

Showbiz

Изкуството да твориш усмивки - Дентална Клиника Илиев!

Изкуството да твориш усмивки - Дентална Клиника Илиев!

Изкуството е разнообразна гама от човешки дейности и произведения, създадени с естетична цел. Думата изкуство има широк смисъл – кулинарно изкуство, медицинско изкуство, бойни изкуства и т.н. В този смисъл то е синоним на способности, умения, талант и опит. Днес ви представяме двама талантливи и опитни специалисти, които създават произведения на изкуството на лицата на хората – Д-р Даниел Илиев и Д-р Кети Йовчева.

В Дентална клиника Илиев те се грижат за естетическото разпространение на изкуството и здравите усмивки на хората.

Дентална клиника Илиев е модерна клиника с най-съвременна апаратура, индивидуален подход към всеки пациент и професионално стоматологично лечение. Целта на клиниката е постигане на здраве, хармония и красота на цялата лицева област. Профилактиката, ранната диагностика и навременното лечение са от първостепенна важност. Дентална клиника Илиев обновява непрекъснато техниката си за да може да предостави на своите пациенти обслужване с най-съвременни методи и средства. Клиниката предлага голям диапазон от услуги и работи с НЗОК.

Представяме ви едни от най- важните услуги от клиниката за здрава и красива усмивка:

Ендодонтия (кореново лечение) – В Дентална клиника Илиев тази процедура е с работа под микроскоп, което е от изключително значение. При лечение с използване на стоматологичен микроскоп, лекарят по дентална медицина ВИЖДА това, което лекува. Качеството на лечение под микроскоп е от най-високо ниво. Използват се специални инструменти и се засягат само увредените тъкани, без да се вреди на здравите. Такова прецизно лечение значително удължава живота на зъба. 

Ортодонтия - е специалност от денталната медицина, която се занимава с диагностиката, профилактиката и лечението на зъбно-челюстните отклонения, неправилно подредените зъби и неправилните съотношения на зъбните дъги и челюстите. Ортодонтските деформации не са само естетичен дефект. Неправилно разположените зъби и проблемите в захапката затрудняват поддържането на устната хигиена, венците се възпаляват, появяват се кариеси. С подреждането на зъбите се възстановява хармонията между устните, брадичката и носа и се подобрява общия вид на лицето в профил и фас. Ортодонтските апарати са: снемаеми (скоби,шини, функционални апарати, алайнери) и неснемаеми.

Имплантология (класически и базални импланти)– Зъбните импланти представляват заместители на зъбните корени, поддържат протезни конструкции -  зъбни корони, мостове,  протези. При класическите импланти е необходим период от 3 до 6 месеца за процеса на интеграция, след което върху тях могат да се поставят зъби. При базалните поставянето на зъбния имплант може да се извършва както на местата на отдавна извадени зъби, така и непосредствено след тяхното изваждане. При тези импланти протезната конструкция се поставя веднага след като бъде изработена, без да е необходимо да се изчаква няколко месеца. Базалните импланти са предпочитани, защото методът на поставянето им е по-малко травматичен, тъй като се извършва през венеца.

Специалистите в Дентална Клиника Илиев: 

               

Д-р Даниел Илиев 

Завършва  Стоматологичния Факултет на Медицински Университет в град София през 2003 год. Магистър е по специалност "Дентална медицина" с професионална квалификация "Магистър - Лекар по дентална медицина", с положена Хипократова клетва. Периодично повишава професионалната си квалификация като преминава сертифицирани курсове и различни форми на следдипломно обучение, присъства на научни конгреси. Д-р Даниел Илиев е член на Ротари Клуб Бургас-Приморие.

В кабинета работи и д-р Кети Йовчева – специалист ортодонт.

Завършва факултетa по дентална медицина при Медицински университет – Пловдив със специалност лекар по дентална медицина през 2010г, защитава специалност ортодонтия през 2018г.Доктор по медицина от 2017г. Д-р Кети Йовчева е докторант и преподавател в катедра Ортодонтия към Медицински университет, гр. Пловдив.

Дентална клиника Илиев разполага и със собствен лекарствен консултант, осигуряват индивидуална грижа, която е абсолютно фокусирана върху пациента. Ще получите професионална консултация и дискутиране на всички възможни варианти на лечение.

Изкуството се разглежда като творческа дейност на човешкото същество, с което произвежда серия от произведения на изкуството, чиято цел е предимно естетическа. Това се случва и в Дентална клиника Илиев. Ще направят усмивката ви неустоима и ще подобрят вашето самочувствие.

Телефон за запазване на часове: 0896 612 858

Може да видите повече информация на ilievdental.comPower TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация