Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Изкарай костюмите и роклите от гардероба - „Подари усмивка на абитуриент“ !

Изкарай костюмите и роклите от гардероба - „Подари усмивка на абитуриент“ !

Забързани в динамичното ни ежедневие не забелязваме, че празниците идват и си отиват, но за всеки от нас остава един незабравим спомен , празникът  свързан с раздялата с училище . Всеки випуск  си има свои мечти, свои стремежи, но балът за девойките и младежите е онова очарование, което никога не се забравя.

 През 2017г. екипът на Сдружение „УСМИВКА“ организира за трета поредна година  кампания  под надслов „ Подари усмивка на абитуриент“ . Целта на кампанията е да се  набират  официални тоалети, аксесоари, парфюми, обувки, дрехи,  за момичета и момчета. Вместо да събират прах, да ти пречат  в гардероба или да мухлясат , може да им вдъхнеш втори  живот като ги дадеш на някой, който ще си създаде спомени с тях. Винаги ще се намери някой с твоите размери, а и с малко корекции винаги може да се вместиш в нечии други дрехи, които ще бъдат предоставени на младежи и девойки от социално слаби семейства и защитени жилища в Бургас.   

Ако желаете да дарите официалния си тоалет, който вече не ползвате на дете в нужда на което му предстои подобен незабравим момент, сега е момента, а й  мястото, където можете да станете съпричастни към младежи в нужда:

 Гр. Бургас     ул. „ Янко Комитов “ 4   за   Сдружение“УСМИВКА“ 

 Нека с общи усилия подарим един незабравим миг на напълно непознат!

Дарения ще се събират всеки ден от  понеделник  до  петък  от 8.00 часа  до 17 ч  на ул. „Янко Комитов “ 4 гр. Бургас  от  01.05 2017г. до 20.05.2017г.  Който няма свободно време денем, винаги може да ни пише  на сайта на Сдружение „УСМИВКА“  www.ngousmivka.org  на Фейсбук страницата ни  , или  да си уреди среща с нас. Важното е за бала да има тоалет за всеки абитуриент в нужда.  Освен дрехи ще  са  нужни официални мъжки и дамски  обувки и дамски бижута, парфюми, чанти .  Всичко събрано ще бъде дарено на зрелостниците на официална церемония преди старта на абитуриентските балове.

"С общи усилия ще направи много деца щастливи, защото добродарието не е кауза, то е нещото, което всеки от нас носи в сърцето си, само трябва да намерим място и хора на които да го покажем!", каза Митка Георгиева председател на Сдружение "Усмивка" в ефира на Пауър ФМ. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация