Power news

Инспектор Хитами се впуска в нова благотворителна акция

Инспектор Хитами се впуска в нова благотворителна акция

Любимият на малки и големи хипопотам няма да бъде сам в новата благотворителна акция, която цели да бъдат набрани средства за площадка за пътна безопасност в Детска градина „Синчец“ в Бургас.

Добродушният инспектор ще има помощници на мотори. Това са батковците и какичките от бургаския Мото Клуб „Морски братя“, които ще очакват малки и големи на Експо център Флора в Морската градина на 30 юни, петък от 18.00 часа.

Там в навечерието на Джулай Морнинг ще бъде официално открито второто издание на Търговско изложение Винен Джулайфест Бургас 2017, чийто организатори и Сдружение SOS-ПТП ще проведат благотворителна кампания под наслов „Пази децата“.

Двете организации обединяват сили, за да зарадват малчуганите от ДГ „Синчец“ с нова площадка по пътна безопасност, където по забавен и интересен начин ще научат пътните знаци и правилното поведение на пешеходеца като участник в пътното движение.

На специален щанд в една от залите, където ще се провежда Винен Джулайфест ще има предмети и рисунки, изработени от възпитаниците на Детска градина „Синчец“, които чрез продажбата им ще подпомогнат за набиране на цялата сума, необходима за площадката по безопасност на движението в двора на детското заведение. 

Със свои рисунки на благотворителния щанд ще се включат настоящи и бивши възпитаници на художествената паралелка на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас. Един от тях, дизайнерът Дарина Димитрова ще рисува на място картини с вино, както и рисунки с набиращата все повече популярност техника на рисуване с червило.

В благотворителната кампания със свои предмети и продукти ще се включат още Светла Паскалева - декорация на бутилки с декупаж, Костадин Димитров - майстор дърворезбар и фирма Сирманжиаджо.

Всеки посетител на Винен Джулайфест, който закупи рисунки и предмети през трите дни на фестивала от щанда  на благотворителната акция, ще има свой принос в бъдещата площадка по безопасност в Детска градина „Синчец“.

От SOS-ПТП очакват малки и големи на 30 юни, петък в Експо център „Флора“ в Морската градина!

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация