Предна В момента Следва
DJ ZHIVKO - HOUSE VIBES (VOL 14 1H DIRTY)
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Power news

Индийски компании избраха Бургас за тиймбилдинг на своите служители

Индийски компании избраха Бургас за тиймбилдинг на своите служители

Бургас набира популярност сред индийските компании като дестинация, където да провеждат тиймбилдинг събития за своите служители. Морският град привлича вниманието на хората от азиатската страна с добрите природни дадености и разнообразните атракции, които предлага. 
Поредната група, която посети града, наброява 50 души. Те са служители в голяма компания за производство на мебелно фолио. През следващите няколко дни туристите ще разгледат забележителностите на Бургас и региона и успоредно с това ще участват в игри за развиване на екипната работа.
Индийците са известни с това, че където и да отидат по света, се придържат към вкусовете на своята кухня и рядко опитват от специалитетите на други държави. Въпреки тази своя консервативност, в Бургас те опитаха някои местни ястия. 
При пристигането си индийската група бе посрещната по стар български обичай с хляб и сол, а приветствие към гостите отправи Ивелина Стратева от общинската дирекция "Икономика и стопански дейности".
Само преди няколко дни в Бургас се проведе международен кулинарен фестивал, в който също имаше индийско участие. По време на форума беше коментирана възможността компании от азиатската страна да инвестират в Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация