Предна В момента Следва
HARRY STYLES WATERMELON SUGAR

Power news

И тази седмица вкусотии очакват всички на фермерския пазар на площад "„Кирил и Методий“"

И тази седмица вкусотии очакват всички на фермерския пазар на площад "„Кирил и Методий“"

На 29.07.2017г. от 10.00 часа, на площад „Кирил и Методий“, за седми пореден път, Областна дирекция „Земеделие“ – Бургас, кани гражданите и гостите на морския град да посетят уникалния фермерски пазар, където ще се насладят на бутикови хранителни продукти, доставени на пазара директно от животновъдните, овощни и зеленчукови ферми на територията на регион Бургас, спазвайки всички ветеринарно-санитарни и хигиенни изисквания за производство на качествена и безопасна храна.
 

Посетителите с удоволствие ще опитат от бутиковите млечни продукти от натурално краве мляко от говедофермата в с. Драчево общ. Средец ще Ви даде уникалната възможност да се докоснете до вкуса и аромата на Странджа планина в съчетание с неповторимия вкус на продуктите от Стара планина: био виното на Катерина Кабакова както и изобилието от уханни прясно-изсушени билки и домашна юфка на Павлина Георгиева от Айтос.
 

Ще се разхладят отново със здравословно питие „Странджада“ на семейство Димитър Станчев и Ралица Кунева, което е освен освежаваща и приятна на вкус напитка, е и много полезна, защото съдържа пчелен мед от метличина, акация и резене, както и портокал, лимон и лайм.
 

Ще имат възможност да се докоснат до познатия им вече истински натурален пчелен мед от пчелините в Странджа - "Пчеларска ферма Странджа", общ. Малко Търново, с натурален мед от над 1200 кошера на територията на Бургас, Созопол, Малко Търново и на Василка Иванова от с. Дюлево, да разберат как да получат подарък (тенекийка с мед) – от пчеларска ферма „Кесери“ от с. Лясково на Павлина Кесерджиева. 

 Гостите и гражданите на Бургас, посещавайки фермерският пазар, ще продължат да се наслаждават на вкусните пъпеши на Петко Димитров от с. Рудник, на свежите зеленчуци на Мария Първанова от община Средец и ароматните праскови и сливи на Димитър Андреев – земеделски стопанин от кв.“Лозово“.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация