Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Гласувайте за бургаските предложения в надпреварата за Годишните награди в туризма

 Гласувайте за бургаските предложения в надпреварата за Годишните награди в туризма

Започна онлайн гласуването за третите Годишни награди в туризма, организирани от Министерство на туризма на Република България. Инициативата има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Целта на конкурса е да бъдат представени и поощрени всички, които полагат усилия за устойчивото развитие на туризма в България.

И тази година Бургас се представя в Годишните награди в 2 категории: "Туристическа атракция/обект" и "Изборът на българите".

 

* Можете да подкрепите бургаските обекти тук:

 

- Категория "Туристическа атракция/обект" - остров Света Анастасия, "Акве калиде", Авиомузей - Бургас: https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/;

- Категория "Изборът на българите" - природозащитен център "Пода" и храм "Св. св. Кирил и Методий": https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/.

 

Обективните резултати в конкурса са гарантирани, като гласуването е ограничено на база IP адреси. За реален глас се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

Крайният срок за гласуване е 5 декември 2018 г.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация