Предна В момента Следва
DIAN SOLO LA RUMBA (FEAT. DOLORES ESTRADA)

Power news

ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“ ПРАЗНУВА 17-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН В БУРГАС С ПУСКАНЕ НА ДЕСЕТКИ БАЛОНИ, ДВА ТЕАТРАЛНИ СПЕКТАКЪЛА И БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ“ ПРАЗНУВА 17-ИЯ СИ РОЖДЕН ДЕН В БУРГАС С ПУСКАНЕ НА ДЕСЕТКИ БАЛОНИ, ДВА ТЕАТРАЛНИ СПЕКТАКЪЛА И БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

Фондация „Искам бебе“ ще отпразнува своя 17-ти рожден ден на 30 март в Бургас с две театрални постановки и благотворителен базар в Кукления театър в подкрепа на двойките с репродуктивни проблеми.

Фондацията ще зарадва своите най-малки гости с постановката ,,Костенурката Нурка" от 16.30 часа. Рожденият ден ще продължи с моноспектакъла ,,Забравена от небето" от 19.00 часа, представен от школата по актьорско майсторство за деца и възрастни „Талантино“.

Фондация „Искам бебе“ благодари на Държавен куклен театър, Община Бургас и на всички актьори, които ще участват благотворително за каузата на Фондация „Искам бебе“.

След театралните спектакли десетки балони ще бъдат пуснати да полетят като символична молба, която да проправи пътя на още много жадувани рожби. По време на събитието ще бъде показан и клип с част от бургаските деца, които са се родили през годините с помощта на дейността на Фондация „Искам бебе“.

Във фоайето на Кукления театър ще бъде разположен малък благотворителен базар, като със средствата от него ще бъдат предоставени на двойка с репродуктивни проблеми. По време на събитието ще бъде представено и семейството, което ще получи дарението, за да осъществи своята най-голяма мечта.

Фондация „Искам бебе“ обещава изненади и награди за своите гости.

Покани за събитието на Фондация „Искам бебе“ могат да бъдат намерени на касата на НХК и на място преди началото на театралните спектакли.

За 17 години от основаването си през 2007 г. Фондация „Искам бебе“ има изградена мрежа от координатори и съмишленици в над 45 града в страната, над 3000 родени бебета и оказва помощ на над 500 двойки с репродуктивни проблеми всяка година.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация