Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE
ON AIR 00:00 - 07:00
Power Hour Програмата

Power news

Флористи, професионални асоциации и специалисти по бонсай - част от цветното изложение „Флора"

Флористи, професионални асоциации и специалисти по бонсай - част от цветното изложение „Флора"

С цветна арт инсталация ще се представят Асоциация на флористите в България на Националната изложба на цветя "Флора Бургас" 2016.

Професионалистите ще създадат впечатляваща цветната композиция специално за пролетното изложение.

Асоциация на флористите в България е създадена в подкрепа на обучението, реализацията и интересите на флористите в България. Тя е учредена през 2014г. и в нея членуват флористи от цялата страна. За първи път асоциацията се включва и във "Флора Бургас". Със съдействието на АФБ се организират множество събития като Националния конкурс за млади флористи, демонстрации, презентации и др.

Още една голяма асоциация  е заявила участие в пролетното изложение, тази на Производителите на декоративни растения в България. Организацият представлява производителите на декоративни растения в България и се бори за доказване качеството на българското производство. 

Една от големите атракции във "Флора Бургас" 2016 ще бъде участието на "Бонсай Студио ТТ". По време на изложението, в периода 29 април - 7 май, посетителите освен да се насладят на красотата на бонсай дръвчетата, ще  станат свидетели и на изключително атрактивни демонстрации по бонсай.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация