Предна В момента Следва
THE WEEKND CAN'T FEEL MY FACE (REMIX)

Power news

Флористи, професионални асоциации и специалисти по бонсай - част от цветното изложение „Флора"

Флористи, професионални асоциации и специалисти по бонсай - част от цветното изложение „Флора"

С цветна арт инсталация ще се представят Асоциация на флористите в България на Националната изложба на цветя "Флора Бургас" 2016.

Професионалистите ще създадат впечатляваща цветната композиция специално за пролетното изложение.

Асоциация на флористите в България е създадена в подкрепа на обучението, реализацията и интересите на флористите в България. Тя е учредена през 2014г. и в нея членуват флористи от цялата страна. За първи път асоциацията се включва и във "Флора Бургас". Със съдействието на АФБ се организират множество събития като Националния конкурс за млади флористи, демонстрации, презентации и др.

Още една голяма асоциация  е заявила участие в пролетното изложение, тази на Производителите на декоративни растения в България. Организацият представлява производителите на декоративни растения в България и се бори за доказване качеството на българското производство. 

Една от големите атракции във "Флора Бургас" 2016 ще бъде участието на "Бонсай Студио ТТ". По време на изложението, в периода 29 април - 7 май, посетителите освен да се насладят на красотата на бонсай дръвчетата, ще  станат свидетели и на изключително атрактивни демонстрации по бонсай.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация