Предна В момента Следва

Power news

"Facebook за бизнес" ще гостува в Бургас

"Facebook за бизнес" ще гостува в Бургас

"Facebook за бизнес" е насочено към всички,които искат да разширят своите хоризонти, тезо, които използват всички видове реклама за по - голям успех на своята дейност. Да имаш Facebook - реклама не е просто да постнеш снимка на дейността си, а изисква цяла стратегия, на която всеки един желаещ е нужно да се научи. На 22-ри и 23-ти април, за 1-ви път Бургас  е домакин на този невероятен двудневен курс за Facebook маркетинг и реклама със Стилиян Запорожанов, който е Facebook маркетинг консултант с вече 5 години опит в онлайн пространството.

На това двудневно Facebook обучение ще научите как да намерите правилната аудитория, която да купи от Вас;  Как да ангажирате своите потребители; Как да създадете рекламите стъпка по стъпка; Структуриране на кампаниите с Power Editor; Ще бъде показан правилния път за дизайн и текст на рекламата; Как да четем статистика и оптимизираме; Магията на Facebook pixel и специалните Custom Аудитории; Защита на Рекламния профил от блокиране; Брандинг и позициониране; Стратегии, които да копирате за своя бизнес.

Всеки желаещ да се включи в "Facebook за бизнес" би могъл да присъства като се възползва  от преференциални цени. Записването се осъществява на:  https://www.oba.bg/facebookm-burgas/

За допълнителна информация и въпроси: 
Димитър Димитров: 0882 350 100
Максимилян Стоянов: 0882 664 848

Мястото е: Културен център Морско казино - зала "Георги Баев“
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация