Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Електронната платформа за записване в детска градина за пореден път сработи перфектно

 Електронната платформа за записване в детска градина за пореден път сработи перфектно

Бургаската електронна платформа за записване в детска градина и ясла за пореден път сработи перфектно. Тя бе въведена тук пилотно за България още преди 8 години и е голямо улеснение за родителите.

Новата кампания за кандидатстване стартира в 08.00 часа тази сутрин. В осем и една минута успешните регистрации бяха 80, в осем и две минути - 340, в осем и половина - 2272. В момента те са вече 2481. Обявените свободни места за детска градина и ясла в Бургас са общо 2991.

За първи път, откакто Община Бургас създаде електронната платформа, след днешното й активиране в режим за кандидатстване няма получено нито едно телефонно обаждане от родител, който търси помощ или информация. Това означава, че бургазлии вече свикнаха с нея, използването й е лесно, системата спестява време и нерви.

И тази година местата в бургаските детски градини и ясли са достатъчно за всички. За Община Бургас най-приятният ангажимент е да строи нови детски градини, дано се наложи и нека има повече малчугани, с които да се напълнят. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация